luni, iunie 01, 2009

Mutare asteptata

Sincer, nu m/a surprins DELOC numirea lui Velcea in fruntea echipei pentru ultimele doua meciuri oficiale ale sezonului. Este angajat al clubului, mai are doua saptamini de scoala si isi obtine licenta Pro (scolarizare platita de Marian Iancu), e cel mai la dispozitia conducerii clubului si, nu in ultimul rind, are in palmares o finala de Cupa asa cum a fost ea pierduta. La fel de adevarat este ca nu m/a surprins DELOC demiterea lui Gabi Balint. Si el se astepta sa nu stea mai mult de o jumatate de campionat pe banca Timisoarei dupa tot ce s/a petrecut in ultimele saptamini in interiorul clubului, in relatia lui cu finantatorul. I s/a imputat faptul ca e prea moale cu jucatorii. Acest gen de antrenori, vezi si cazul lui Iosif Rotariu, nu fac purici multi la o echipa in fotbalul romanesc. "Nu vreau acum sa spun nimic. Jucatorii sunt foarte demoralizati de aceasta situatie (pierderea titlului sau demiterea lui Pele?) si e mai bine sa tac acum si ei sa/si vada de meciul cu Brasov si de cel cu CFR Cluj" a spus Balint. El ar avea foarte, foarte multe de spus dar deocamdata tace... Mai multe, miine.

3 comentarii:

  1. Da Dane, Van der Velcea este mantaua de vreme rea !
    Dar ce se va intampla dupa finala care o vom pierde pe 13 iunie ( sper ca nu a-i dubii ca vom pierde )??
    Ne va fi "bagat pe gat" un mare antrenor ,liber de contract, venit de la arabi si pe care-l vrea Iancu de 2 ani sa-l aduca, dar-i este frica de fani !
    Ce e sigur este ca Velcea este doar de conjuctura !
    Salut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmareste cu atentie miza lui Iancu. Imaginea! L/a adus pe Olaroiu, a avut parte de spatiu in presa bucuresteana, cu Hagi la fel. A fost Velcea, nimic. dar a suplinit Iancu prin iesirile sale la rampa. A venit Balint, din nou multe aparitii in mass media. Acum a revenit Velcea. Din nou atentie! Daca produce surpriza si cistiga finala Cupei pentru ca de cistigarea campionatului nici vorba, Velcea l/ar putea incurca din toamna. Chiar daca aseara in emisiune Iancu a spus ca "din iarna se pune problema".

    RăspundețiȘtergere