duminică, iunie 21, 2009

Antrenor roman, clar!

Stateam de vorba cu niste prieteni zilele trecute si ma intrebau cine vine antrenor la Timisoara. Nu am putut sa le dau numele dar i-am asigurat ca va fii roman. De ce? Pai foarte simplu. Iancu nu vrea sa riste sa aduca un strain, cunoscut sau no name, care nu cunoaste echipa si timpul de acomodare este mult prea scurt. Deci are toate sansele sa rateze turul trei din Champions League ceea ce finantatorul nu-si doreste deloc. Plus ca un strain oricit de no name ar fi, nu-ti vine fara 150.000 de euro. Hai sa punem problema altfel. Ce pierde un antrenor strain? Calificarea in play-off-ul Champions League, aproape intreg turul de campionat si 2 tururi in Cupa Romaniei. Dupa care in iarna, normal ca va fii demis. De aceea varianta aducerii unui antrenor roman e cea viabila. Oricare din antrenorii romani sunt mai aproape de fotbalul romanesc decit oricare strain. Mai mult decit atit, Nelutu Sabau, Dorinel Munteanu sau Viorel Moldovan au avut angajamente in ultima perioada deci au argumente solide sa poata sta pe banca Timisoarei. Acum se pune problema pe care din cei trei il va alege Marian Iancu? RASPUNSUL: LUNI, zic eu!

2 comentarii:

  1. Eu decat "Neamtu" Munteanu, Pitzurca sau Nelutu' Sabau, il prefer de 1000 x pe VIO MOLDOVAN.
    Vio are caracter, experienta ca fotbalist, a facut multe lucruri frumoase la FC Vaslui in debutul carierei de antrenor si a fost fotbalist la POli !!!!!!!
    Stie ce inseamna spiritul Timisoarei si ce vor suporterii viola !

    RăspundețiȘtergere
  2. Protasov, Zenga sau Uhrin sunt exemple care te contrazic. Peseiro, Esteban Vigo sau Gianini confirma asta. Pana la urma, nu conteaza faptul ca e strain daca se poate adapta si, mai ales, daca stie meserie.

    RăspundețiȘtergere