vineri, iulie 10, 2009

Unde va fii in acest weekend "Motul"?

Vreme de trei zile, tribunele si gazonul de pe "Dan Paltinisanu" vor musti de prezenta martorilor iehovisti. Asta in conditiile in care peste doua saptamini si jumatate alb/violetii disputa mansa tur din preliminariile Champions League. Unii vor spune ca poate elevii lui Nelutu Sabau au norocul sa dispute prima mansa in deplasare si atunci Consiliul Judetean mai are ragaz sa termine lucrarile de aducere la standardele mecesare omologarii pentru cea mai importanta competitie europeana intercluburi. Alti insa ii vor acuza pe cei care patroneaza stadionul timisorean, adica CJ Timis, ca au taraganat pina in ultimele zile accelerarea lucrarilor. Revenind la prima idee, aceste trei zile in care nu se va misca o roaba, nici o masina de gaurit nu va gauri, nici un zidar nu va "zidari" nimic si nici vreun "termopanist" nu va monta vreun geam se adauga la intirzierile acumulate. Initial a fost vorba ca pe 20 iulie sa se faca receptia lucrarilor si iar comisarii de la UEFA sa poata sa dea ok-ul pentru disputarea meciurilor oficiale pe arena de peste 65 de ani. Apoi termenul limita a fost impins, conform declaratiei pres-ului CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, pina pe 26 iulie. Adica la aproape 48 de ore de fluierul de Champions League. Da, stiu ca stiti toate aceste lucruri! Dar trebuie sa mai stiti ceva: ca surse bine informate mi-au declarat ca nu e o simpla coincidenta faptul ca acest congres mondial al Martorilor lui Iehova se tine la Timisoara si ca in mod sigur tehnicianul banatenilor va fii prezent pe stadion. Oare la fiecare echipa pe unde a fost, "Motul" a facut in asa fel incit sa se amplifice in zona cultul religios respectiv?

5 comentarii:

  1. Dane esti tot mai rau. In fiecare an or venit iehovistii si toti pocaitii din lume in Timisoara asa ca nu cred ca e vreo coincidenta ca vin si anu asta. Problema nu se pune asa cum o pui tu. Aceste lucrari trebuiau facute cu mult timp in urma, nu acum cu 3 zile inainte de Champions League. Nu de alta dar marele nostru patron s-a tot batut cu pumnu in piept ca Poli are un stadion la standarde europene ca de ce nu vine nationala sa joace la Timisoara, ca car ca mar. Amu UEFA ne-a aratat cu lucrurile nu-s chiar asa meseriase cum zicea el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cum sa fiu rau cind de pe 20, le-or impins pe 26 iar acum ca tragerea la sorti a stablit ca Timisoara va juca "afara" primul meci, au mai cistigat o saptamina? Ca abia au construit custile pentru jurnalisti cu pretul citorva zecid elocuri pentru spectatori. La momentul potrivit voi aduce la cunostinta publicului cifrele exacte ale lucrarilor efectuate la stadion. Cifra totala se invinrte undeva pe la 650.000 de euro...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot te-ai apucat de scris, afla ca nu e ca la teve. Aici se raman greselile. Chiar in titul ai una. Mare. Viitorul verbului "a fi" se conjuca astfel: eu voi fi, tu vei fi, el, ea va fi, noi vom fi, voi veti fi, ei, ele vor fi. Succesuri!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://cipistan.wordpress.com/2009/09/15/anti-pro-sport/

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Dan Dutu, am fost la acest congres in toate cele 3 zile, iar Nelutu Sabau nu a fost prezent. Asta deoarece a participat la acelasi program in urma cu cateva saptamani, in Bistrita. La Timisoara, au fost aproximativ 3000 de persoane, in medie, zilnic. Iar toti au stat doar la tribuna 0 si I. Va spun sigur ca Nelutu nu a fost. In plus, nu e a facilitat inchirierea stadionului, contractul de inchiriere exista cu circa 6 luni inainte, fara ca macar cineva sa banuiasca faptul ca Sabau va ajunge antrenor la Timisoara. Si, in plus, a fost un congres local, nu unul mondial, cum ati precizat. Iar faptul ca el s-a tinut la Timisoara si nu la Arad sau altundeva, nu are absolut nicio legatura cu antrenorul Timisoarei. Sunt 100 % sigur de ceea ce va transmit, sursele dvs. au fost in necunostinta de cauza sau rau intentionate in informatiile pe care vi le-a dat. Din pacate...

    mackdidy@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere